Преустройство на Сгради

Динамичното време, в което живеем, ни прави все по-гъвкави, адаптивни и отворени за промени. Все по-често сменяме настроенията, плановете, хобитата, работата, жилището си, градовете и държавите, обкръжението, приоритетите или интересите си. Забързаният ритъм на света ни кара да мислим и творим на пълни обороти, да се развиваме с темповете на заобикалящата ни среда, да експериментираме в нови поприща, да преоткриваме отдавна забравени свои таланти, да сме по-изобретателни и конкурентоспособни.

 

В наши дни все повече хора решават да променят предназначението на жилището или имота си. Тази важна крачка най-често е продиктувана от желание за получаване на по-висок наем (особено при преустройството на тавани в ателиета), за започване на собствен бизнес (търговия, ресторантьорство) или смяна на развиваната дейност (магазин за дрехи, който се преустройва в кафене, например).

 

Преустройството на сгради може да бъде бавен, изнервящ, тромав и скъп процес, особено ако не подберете добре партньорите си в това начинание. Лоялният и опитен съюзник не само ще Ви спести време, нерви и средства, но и ще улесни осъществяването на идете Ви, ще Ви предложи ценни напътствия и съвети, ще сведе бюрократичните главоболия до минимум и ще съобрази работата си с представите и очакванията Ви.

 

Проектантска фирма „Архитектура плюс 96” ЕООД и архитект Бояна Кантарджиева ще Ви помогнат с лекота да преустроите един търговски обект в друг, таванско помещение в жилище или ателие, както и апартамент (жилище) в търговски обект. Тук ще намерите коректен партньор, който ще се погрижи идеите Ви да бъдат реализирани възможно най-бързо, качествено и ефективно. Фирмата предлага редица услуги, свързани с преустройството на сгради – оценка на възможността за извършване на промяна на предназначението, събиране и изготвяне на необходимата изходна и проектна документация, съгласуване на проекта с експлоатационните дружества - електроснабдяване, ВиК, газоснабдяване, топлофикация и други (в зависимост от конкретния случай), внасяне на проекта и документацията в общината и получаване на разрешение за строителство. Освен това, с помощта на триизмерна визуализация, „Архитектура плюс 96” ще Ви предостави невероятната възможност да видите как ще изглежда идеята Ви в действителност и да нанесете желаните корекции (ако има такива) преди започване на строително монтажните работи.

 

Искате да преустроите жилището или търговския си обект? Търсите бързи резултати, качествено обслужване, коректно отношение и атрактивни цени? Доверете се на професионалистите от „Архитектура плюс 96” и започнете да градите своето бъдеще още сега. Тук ще намерите верен съюзник, чиито умения, опит, усет и знания ще Ви помогнат да реализирате и най-смелите си идеи.

 

Прочетете още:
Какво да не пренебрегваме при преустройство на сгради
Преустройство на гараж с „Архитектура плюс 96”

Форма за контакт