Интериорни Проекти

Домът е много повече от нечие обособено място, крепост или убежище. Той е чувство за комфорт, сигурност, свобода, пристанище, което зарежда с енергия, воля и сили за всяко едно пътешествие, той е работилница за мечти и надежди, разказвач на истории, свидетел на успехите и опора срещу житейските бури. Всеки човек е свързан с поне едно такова място, без значение дали става въпрос за настоящо жилище, родна къща или апартамент, който е обитавал през значим момент от живота си. Емоциите, спомените и мечтите, с които хората асоциират домовете си са доста различни, но същевременно изключително близки. Тези места може да не се отличават с дизайн, размери, лукс или класа, може да са незабележими или безинтересни, разхвърляни или остарели за останалия свят, но бъдете сигурни, че за един човек (или едно семейство) няма по-прекрасно, скъпо и мило кътче на земята от онова, което е нарекъл свой дом.

 

Факторите, които отличават едно жилище сред милиардите други по света са много. История, локация, „форма”, фасада, атмосфера – това са само част от детайлите, които превръщат едно място в нечий дом, в „неговото” кътче, в непревземаемата му крепост и най-сигурното му убежище. Най-важният елемент, обаче, вълшебството, което трансформира дадено „безмълвно” пространство в уникално и персонално произведение на изкуството, се нарича интериор.

интериорен проект дневна

Изборът на интериорни проекти до голяма степен предопределя настроението, атмосферата и духа на всеки дом. Вашето място трябва да бъде обзаведено според личните Ви предпочитания, според интересите, пристрастията и мечтите Ви. Дори най-модерният и стилен интериор би изглеждал сив, скучен и отблъскващ, ако не отразява идеите, личността и желанията Ви. За да превърнете жилището си в своята любима крепост е необходимо да се заредите с търпение, да бъдете честни със себе си като си изясните какво точно искате (без да се влияете от мнението на приятели, познати, колеги), да отключите въображението си и най-важното - да се доверите на добър професионалист.

интериорен проект трапезария

Архитект Бояна Василева Кантарджиева и проектантска фирма "Архитектура плюс 96" ЕООД ще се погрижат за осъществяването дори на най-смелите Ви интериорни проекти. Те ще Ви предложат оригинални решения, съчетаващи уют, функционалност и красота, превръщайки мечтите Ви в реалност. Доверете се на най-добрите и моделирайте дома си по свой вкус до последния детайл. "Архитектура плюс 96" ще Ви очарова с коректно отношение, кратки срокове, достъпни цени, интересни и ефективни идеи. Споделете своите предпочитания за цветове, форми, материали и архитектурен стил, както и елементите (нюансите), които не желаете да присъстват, разкрийте очакванията си, визуализирайте и опишете желания резултат, а след това просто се забавлявайте. Опитните професионалисти ще се погрижат за всичко останало, изграждайки проект въз основа на изискванията, „музите” и желанията Ви. Освен това фирмата предлага триизмерна визуализация на интериорните си решения, което ще Ви даде невероятната възможност да видите всеки детайл от мечтата си предварително. Така не само ще „облечете” дома си според характера и интересите си, но и ще можете веднага да нанесете корекциите си, ако нещо не изглежда така, както сте си го представяли или сте променили плановете си.

 

Архитект Бояна Кантарджиева и проектантска фирма "Архитектура плюс 96" Ви предоставят опита, уменията и усета си, за да изградите заедно дома на Вашите мечти. Интериорните проекти на тези доказани професионалисти ще накарат идете Ви да оживеят и ще превърнат жилището Ви в символ на уют, функционалност и красота.

Повече за това, как да сътворите интериорни чудеса

Форма за контакт