Билбордове – изготвяне на проекти и узаконяване

Казват, че модерното общество се управлява от новите технологии. Те, обаче, едва ли щяха да се радват на същата популярност, ако създателите им не бяха прибегнали до едно от най-мощните оръжия – рекламата. Тази общодостъпна хитринка играе все по-голяма и важна роля в живота ни, при това без дори да осъзнаваме. Тя ни съветва как да се обличаме (марки, цветове, модели, тенденции), какво да ядем, кои услуги да пробваме, какви продукти да избираме, къде да вечеряме, какъв телефон (компютър, автомобил, телевизор) да ползваме, къде да почиваме, какво да гледаме, а понякога дори с кого да бъдем (социалните мрежи спомагат за „авторекламата”). Колкото и невероятно да звучи, по-голямата част от решенията, които взимаме, всъщност, са плод на рекламни стратегии, трикове и хитрини. Не вярвате? Замислете се какво Ви накара да изберете именно тази марка кисело мляко (плодов сок, паста за зъби, прах за пране). Дали не сте се спрели на тези продукти, защото са Ви „намигнали” от някой билборд, защото сте чули за тях по радиото или сте ги видели по телевизия?

 

Освен от интересна идея, добрата реклама има нужда и от подходяща платформа. Един от най-въздействащите начини за промотиране на даден продукт (услуга) е чрез визуални елементи – билбордове, светещи надписи или цветни орнаменти по фасадата на търговски обект. За да заработят, обаче, тези конструкции трябва да отговарят на определени правила и изисквания, заложени в закона. За тази цел е необходимо да намерите верен съюзник, който да изготви и реализира желаните от Вас проекти. Не оставяйте нищо на случайността, а заложете на качество, лоялност и кратки срокове.

 

Архитект Бояна Кантарджиева и проектантска фирма „Архитектура плюс 96” ЕООД предлагат редица услуги, свързани с узаконяване, изграждане или издаване на разрешително за ползване на билбордове, различни рекламни надписи и елементи по фасадите или по витрините на търговските обекти. Тук ще откриете коректен партньор, който ще Ви помогне да осъществите идеите си бързо, лесно и ефикасно. Не правете компромис със здравината на мечтите си, а се доверете на опита, уменията и знанията на професионалистите.

 

„Архитектура плюс 96” предлага изготвяне на пълна проектна документация за билбордове, фирмени надписи и разнообразни рекламни елементи – подготвяне на архитектурна и дизайнерска част, изработване на конструктивен и електро проект (само в случаите на светещи реклами или елементи), план за безопасност и здраве, геодезия (за билбордове, пилони и други свободностоящи елементи), както и узаконяване на вече съществуващи обекти. Фирмата ще Ви помогне с лекота да изградите идеите си, при това в съответствие с всички изисквания (Наредба за преместваемите обекти, за рекламните, информационни и монументално-декоративни елементи и за рекламната дейност на територията на Столична община).

 

Искате да популяризирате продукта си (фирмата, марката)? Търсите коректен и опитен съюзник в изготвянето на проекти и узаконяването на рекламни елементи? Нуждаете се от качествени решения, съобразени с бюджета и времето Ви? Архитект Бояна Кантарджиева и проектантска фирма „Архитектура плюс 96” ЕООД не само ще отговорят на всички тези изисквания, но и ще сведат усилията от Ваша страна до минимум. Не се колебайте повече, а се доверете на най-добрите. Така не само ще си спестите нерви и пари, но и ще се насладите на бързи резултати.

Форма за контакт